• +36 77 542 007
  • Hétfő - Péntek 8.00 - 17.00
  • info(kukac)rollo.hu
Hungarian English German

Társadalmi szerepvállalásunk

A Rolló Kft. tulajdonosai és munkatársai tudják, hogy egy, a piacon kiemelkedő üzleti tevékenységet folytató cég kötelessége a társadalmi szerepvállalás. A közismert, nagy cégek mintájára mi is igyekszünk megtalálni azt az utat, amely a humán értékek felismeréséhez vezet.

Sport

A kimagasló teljesítmények eléréséhez elengedhetetlenek a megfelelő körülmények a felkészülés során. Ezek biztosításával támogatjuk számos sportág kiemelkedő és tehetséges képviselőjét. (Rolló Kft. Squash Kupa / évente, off road csapat, futball csapat Balotaszállás, országúti kerékpáros versenyző)

Környezet és állatvédelem

A megelőzés a legfontosabb elv, amit szem előtt tartunk környezetünket és az állatvédelmet támogató programjaink során. Kiemelten kezelünk minden olyan kezdeményezést, amellyel hatékonyan járulhatunk hozzá közvetlen és tágabb értelemben vett környezetünk védelméhez.

Gyermekek és oktatás

Egy gyermek mosolya mindent megér! Ez a gondolat vezérel minket a a különböző családi és gyermekprogramok szervezésénél, illetve a kis betegek szállításával és a súlyos betegségek rehabilitációjával foglalkozó szervezetek támogatásakor. ( Balotaszállási Iskola, gyermek programok támogatása )

Szponzoráció

Cégünk a reklámfelületes szponzoráció területén is igyekszik elsősorban olyan területeken "befektetni", ahol ezzel a magyar sportot, a kultúrát, vagy a már felsorolt tevékenységek egyikét támogathatja. (Kiskunhalasi Kórház, )